0

Over Natursutten, natuurlijk spenen!

Natursutten, natuurlijke spenen!

Natursutten is het Deense woord voor 'natuurlijke fopspeen'. Het bedrijf werd in 2006 in Denemarken opgericht door een moeder van drie, met als doel het leveren van volledig natuurlijke en veilige producten voor baby's en peuters. Onze fopspeen is 's werelds eerste milieuvriendelijke fopspeen van natuurlijk rubber en is nu verkrijgbaar in 58 landen over de hele wereld.

Natursutten fopspeentjes worden met de hand gemaakt in Italië van 100% natuurrubber en ze zijn fluweel zacht! Dat komt doordat ze gemaakt zijn van het eerste sap van de rubberboom. Deze kwaliteit rubber is de allerbeste en hierdoor zijn ze mooi licht geel van kleur en zachter dan andere speentjes van natuurrubber. Ze zijn zeer hygiënisch omdat ze uit één stuk zijn gegoten, hierdoor kunnen vuil en bacteriën niet achterblijven in kieren of naden.

Door ouders bewust te maken van gifvrije babyproducten, zetten we ons in voor de bescherming van het milieu en het leveren van een toekomst zonder chemicaliën voor onze kinderen.Categorieën van Natursutten


Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious