0

Sophie de giraf viert 60e verjaardag met Limited Edition 'Sophie by Me'

Geplaatst op: 01-09-2021

Sophie de giraf viert haar 60e verjaardag op een wel heel bijzondere manier: met het uitbrengen van een limited edtion Sophie in een gloednieuwe kleur en design. Fans uit de hele wereld mochten eerder dit jaar een eigen Sophie ontwerpen. Uit de vele inzendingen werd uiteindelijk ‘Sophie by Me’ gekozen: een Sophie de giraf met de bekende giraffevormen, maar waarbij haar vertrouwde donkerbruine vlekken zijn vervangen door een zachtbruine opdruk met een lieve tekst, hartjes en het getal ‘60’. De speciale Sophie by Me jubileumversie zal vanaf september ook in Nederland in een beperkte oplage verkrijgbaar zijn.

Sinds de allereerste Sophie de giraf 60 jaar geleden het licht zag, heeft dit populaire girafje wereldwijd al zo’n 70 miljoen kinderen getroost bij doorkomende tandjes. En nog steeds wordt het babybijtspeeltje op precies dezelfde wijze in Frankrijk gemaakt. Natuurlijk is ook Sophie by Me gemaakt van 100% natuurrubber en wordt haar speciale jubileumdesign aangebracht met eetbare verf.

Vijf zintuigen stimuleren
Al sinds de geboorte van Sophie de giraf, op 25 mei 1961, wordt dit razend populaire girafje nog steeds op dezelfde traditionele wijze vervaardigd. Uitgangspunt was een volledig veilig en natuurlijk speeltje dat alle zintuigen van een baby zou prikkelen. De keuze viel op een girafje, vanwege de lange benen en nek, waardoor een kleintje haar makkelijk zou kunnen voelen en pakken. Het natuurrubber materiaal stimuleert niet alleen reuk, maar nodigt ook uit om erop te sabbelen en in te bijten. De vlekken stimuleren zicht, terwijl het vrolijke piepje het gehoor prikkelt. Kortom, gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de heveaboom mag Sophie zich al ruim 60 jaar de meest veilige en natuurlijke troost noemen bij doorkomende tandjes.Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious