0

Winterknuffelen met Bunnies by the Bay

Geplaatst op: 22-11-2021

Voor veel kinderen is winter het allerleukste seizoen. Niet alleen is het de periode waarin Sinterklaas en kerst worden gevierd, maar ook de tijd van heerlijk in de sneeuw spelen, sleeën
en misschien zelfs wel schaatsen! En het is natuurlijk nog leuker om dat samen met je vriendjes te doen! Deze Bunnies by the Bay zijn net zo dol op de winter als jouw kindje, al zijn ze stiekem nóg meer fan van knuffelen. Want daar zijn ze speciaal voor gemaakt, met hun heerlijke superzachte fluffy vacht en handgeborduurde gezichtjes. Dus dat wordt heerlijk winterknuffelen!

Zo is er Avery de Sneeuwgans, met haar zachte vacht, lieve mutsje en schattige bengelpoten. Of wat dacht je van Boris de IJsbeer, met zijn warme sjaal en grote zachte berenpoten, waar je kindje heerlijk in kan wegduiken? Foxy de Vos is misschien wel de knapste van allemaal, van z’n harige snuit tot aan zijn pluizige en puntige staart!

Maar er zijn ook kleinere dierenvriendjes, speciaal voor hele jonge kinderhandjes of om makkelijk overal mee naartoe te nemen. Zoals baby Foxy de Vos, het kleinere vossenbroertje, maar zeker net zo schattig met zijn mollige peuterbuikje en pluizige staart. Of de kleine Bruce de Eland met zijn zachte crèmekleurige vacht en fluwelen gewei en pootjes. En als je Boris de IJsbeer misschien nèt te groot vindt, kun je ook kiezen voor baby Cubby de Beer met zijn chocoladebruine berenvacht en zijn koddige knuffelbuikje. Alle babyknuffels zijn net zo mooi en gedetailleerd afgewerkt als de grote versies, maar dan in een handzame miniversie van ongeveer 20cm hoog.

Alle dierenvriendjes zijn gemaakt van 100% polyester en natuurlijk volledig veilig, zelfs voor de allerkleinsten.

Bunnies by the Bay
Het Amerikaanse merk Bunnies by the Bay staat al meer dan 30 jaar bekend om zijn luxe kwaliteit pluche knuffelbeesten. Naast de beroemde konijnenknuffels met hun kenmerkende lange hangoren en  handgeborduurd gezichtje, heeft Bunnies by the Bay ook een uitgebreid assortiment met luxe pluche dierenknuffels, zachte knuffeldoekjes en handige speenknuffels.Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious